>.<

By: shakirah kamarrudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 6-Oct-2009 15:51 Email | Share | | Bookmark
blackbird fly - september

 
 
 
View all 5 photos...
2nd roll from my red blackbird fly. agak berpuas ati walaupon sprockets tak discan skali.
(frust sbenarnya. huhu)

lokasi - flat pekeliling, kelulut, marang, kg pasir putih

enjoy da pics yah.










Sunday, 2-Aug-2009 09:20 Email | Share | | Bookmark
memoirs

 
 
 
View all 29 photos...
some shots taken at 3 places - kenny hills, dengkil and flat pekeliling.

using smena 8m with agfa ct.

enjoy the pics!















Thursday, 14-May-2009 14:44 Email | Share | | Bookmark
redscale - pasar pudu

 
 
 
View all 29 photos...
hye people!

i'm back with my lomo shots (again!). kali neh, saya menembak ditemani oleh colorsplash dan fujifilm 400 yang telah diredscale kan. ngehehe. puas ati, because it turns out sgt cantek. berbaloilah turun ke kl semata2 nk try redscale for the first time.

sape2 yg nak try buat redscale neh, sila lah ke sini : http://fmphotocourses.blogspot.com/2007/07/how-to-make-redscale-film.html

enjoy da pics yah!










Thursday, 7-May-2009 16:34 Email | Share | | Bookmark
from brickfields to putrajaya

 
 
 
View all 16 photos...
hye people.
i'm back with lomo pics, again! kali neh, saya pakai smena 35 pulak, gandingan bersama kodak 400. lokasi tembakan di sekitar brickfields dan putrajaya. gambar agak grainy kan? dunno why.

enjoy the pics yah!


Sunday, 12-Apr-2009 13:37 Email | Share | | Bookmark
lomo - from tok bali to capsquare to mardi

 
 
 
View all 29 photos...
hey people.

kali ni sy nak share hasil tembakan dari mr colorsplash kesayangan saya, bersama pasangan yang agak ngam, yang pertama kali saya suai padankan dengan ia - agfafoto presia 100.

agak best hasil tembakan kali ni, saya puas hati. cuma rasa sikit marah dengan kedai yang memproses - ada 3 keping gambar depa tak burn skali - hampeh sungguh. isk3.

enjoy da pics ya!

















[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net